Pákozdon üdülőövezetben,telek régi családi házzal eladó.

14 999 000 HUF

2020. július 30. (csütörtök) 14:44

Hirdető: Szalainé Sarolta

Cím: Pákozd

Leírás

Pákozdon üdülőövezetben,csendes környéken, telek eladó. A telken található egy régi építésű vályog falu 80 m2 e családi ház.Az épület lakható, felújításra, vagy bontásra vár.Közművek bevezetve. Gáz a ház előtt.Az ár telek ár! A legolcsóbb a környéken!

Hirdetés részletei


van
van
utcában
van
ásott kút
csapadékvíz elvezetés
nincs
230 V (lakossági áram)
aszfaltúton
van
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Szalainé Sarolta
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek