Panorámás klímás közvetlenül a Duna-parton

459 000 HUF

2020. augusztus 27. (csütörtök) 00:16

Hirdető: kovesildi

Cím: V. kerület

Leírás

Ténylegesen panorámás lakás (saroklakás), a nappaliból nyíló önálló szobákkal, az alábbiak szerint.

Kiadó az Országház mellett, Bauhaus /Biarritz/ házban 105 m2 lakás, mely az Olimpiai parkra, Margit-híd, budai oldal felé panorámás, közvetlenül az Országház mellett található. Magas emeleti ( 4 em. ami a valóságban 5. em).

A társasház rendkívül jó állapotú, bauhaus épület /vasbeton keretváz, vázkitöltő falazattal, és külső homlokzati traventin kőburkolattal/. Az épület folyamatosan karbantartott.)

3 önálló, klímás lakó szoba, valamint amerikai konyhás nappali, fürdő WC-vel + 1 WC, előszoba, gardrobe szobával, alaprajz szerint.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
közepes állapotú
duplakomfortos
4 szoba
nincs
7
5
105
van
van
3 m fölött
FF
hőszivattyú (klíma), házközponti egyedi méréssel
radiátor, légbefúvásos
gáz, elektromos
igen
Beépített konyha, Fa nyílászárók, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosogatógép, Mosógép, Redőny, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Klíma, Wifi
igen
nincs
panoráma
utcán fizetős övezetben
nem megengedett
35000
24900
megegyezés szerint
kevesebb mint 6 hónapon belül
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: kovesildi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek