# 536

Party sörcsap

30 000 HUF

2019. június 14. (péntek) 08:20

Hirdető: Robi

Cím: Pécs, Kertváros

Leírás

Univerzális sörcsap, integrált hűtéssel, amivel otthon is elvezheted a csapolt söröd élményét . Minden 5 literes hordót ráköthetsz. CO 2 patronos rendszerrel működik. A hűtése szabályozható. Kis súlya miatt bárhol veled lehet ez a tuti sörcsap! Családi, vagy baráti összejövetelek, grillezés, nyaralás, horgászat, de akár egy nyáresti közös beszélgetés alkalmával.

Hirdetés részletei


alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Robi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek