Pécs Kertvárosban TELJESEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS,3 szobás panellakás 64m2

31 500 000 HUF

2022. április 14. (csütörtök) 10:58

Hirdető: Tiegris

Cím: Pécs

Leírás

Pécsett a Kertvárosban, az Aidinger utcában, PANORÁMÁS, TELJESEN FELÚJÍTOTT 3 szobás, távfűtéses panel lakás, erkéllyel 64 m2 eladó. Kívülről és felülről is szigetelt, a tárolója fent van a tetőtérben. Új nyílászárók, ajtók-ablakok, új padlózat és festés. Új fürdőszoba és konyha burkolat. Felújított villamoshálózat. Az utcában ez az első tízemeletes ház, ezért csodálatos kilátás nyílik a városra és a Mecsek oldalra. Az ingatlan az Aidinger utca központi helyén található, a háznál buszmegálló Coop ABC, bölcsőde, rengeteg kisebb üzlet, park és játszótér valamint iskolák helyezkednek el körben. Párszáz méteres körzetben, fekszik a temetővel szembeni oldalon egy nagy bevásárlóközpont, ahol rengeteg multi cég van jelen valamint benzinkút és a Mömax is szinte a szomszédban található. A lépcsőház csendes és nyugodt, fiatalok és idősek is lakják, rendszeresen kaptunk leveleket különböző emberektől, hogy ebben a lépcsőházban szeretnének lakást vásárolni.

Hirdetés részletei


lakás
panel
újszerű
összkomfortos
3 szoba
nincs
10
10, felsőemelet
64
van
van
3 m alatt
nincs besorolva
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Fa nyílászárók, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Térfigyelő
panoráma
utcán ingyenesen
azonnal
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tiegris
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek