# 923

Pécs Ybl Miklós u.

80 000 HUF

2019. szeptember 6. (péntek) 15:48

Hirdető: Györgyi

Cím: Pécs

Leírás

Ybl Miklós u-ban kiadó min.1 évre 2.emeleti 1 szobás, erkélyes felújított lakás,2019 dec.1-től. Bérleti díj 80.000FT/hó+ 2 havi kaució. Érdeklődni a 20/371-3950 számon lehet.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
jó állapotú
összkomfortos
1 szoba
2
3 m alatt
távfűtés
radiátor
nem
van
igen
Beépített konyha, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Biztonsági ajtó, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Klíma
utcán ingyenesen, udvarban
utcai
megengedett
2 hónap
kevesebb mint 3 hónapon belül
nem
nincs
nincs
mindegy
saját önálló szoba
magyar

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Györgyi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek