Pelletálló, granulátor 100 mm-es

189 000 HUF

2021. szeptember 9. (csütörtök) 13:33

Hirdető: Sándor

Cím: Debrecen

Leírás

A takarmánygranulátorral takarmányt készíthet baromfinak (fácánoknak, galamboknak, vízimadaraknak), nyulaknak, sertéseknek, lovaknak, szarvasmarháknak, kutyáknak, macskáknak, halaknak stb. Horgászoknak is kitűnő egyedi és olcsó etetőanyag előállítására. Ezzel a berendezéssel nem csak az állatok és a madarak takarmányozásának költségeit fogja jelentősen csökkenteni, hanem növeli nyereségét is.
Igényeitől függően 3-6 mm-es granulátumokat állíthat elő a granulátor segítségével. Minden matrica (ez adja az átmérőjét a pelletnek) kivehető és cserélhető, így egyszerre több matricával is rendelkezhet. A matrica rozsdamentes acélból készül (3–6 mm lyukátmérővel). Matrica átmérője 100mm.

Termelékenység akár kb 45 kg / óra

A granulátor különböző villanymotorokkal rendelhető:
1,5 kW egyfázisú motorral
2,2 kW egyfázisú motorral
1,5 kW-os háromfázisú motorral
2,2 kW teljesítményű háromfázisú motorral.
Ha telefonon nem vagyok elérhető, emailben kérem érdeklődni
Gép ára 200000ft

Hirdetés részletei


egyéb mezőgazdasági gépek
egyéb
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sándor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek