Pelletálló, granulátor 150mm-es

235 000 HUF

2021. szeptember 9. (csütörtök) 13:30

Hirdető: Sándor

Cím: Gödöllő

Leírás

Ez a 150-es pelletálló (vagy granulátor) összetett takarmányhoz és pelletekhez készült.
Felhívjuk figyelmét, hogy a 150-es granulátor az ömlesztett alapanyagok granulálására (vagy pelletálására) szolgál. A takarmánygranulátorral elkészítheti saját egyedi, az állatoknak speciálisan megfelelő takarmányát baromfiaknak (fácán, galamb, vízimadár stb), nyúlaknak, sertéseknek, lovaknak, szarvasmarháknak, kutyáknak, macskáknak, halaknak stb. Egyedi és olcsó előállítása miatt kiválóan alkalmas horgászok részére is. Ezzel a berendezéssel nemcsak jelentősen csökkenti az állatok és madarak takarmányozásának költségeit, de ha haszonállatot tart, növeli nyereségét is.

Ezenkívül a 150-es granulátor fűtőpelletek gyártására szolgáló berendezésként is használható. A fűtőpelleteket préselhetik fűrészporból, szalmából, szénából, maghéjakból vagy bármilyen zúzott növényi részből, stb.
150-es (4 kw 220V)
150-es (4 kw 380V) rendelhető
Ha telefonon nem vagyok elérhető, kérem emailban.

Hirdetés részletei


egyéb mezőgazdasági gépek
egyéb
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sándor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek