Pelletáló géphez kom.fej

285 000 HUF

2021. december 7. (kedd) 11:22

Hirdető: Béla

Cím: Nyíregyháza

Leírás

Eladó egy 160mm-es komp.fej amely tud pelletet késziteni termény, maghajocsú, fürészpor, haltáp stb.persze ezeket mind kölönböző matricával.A görgők és a tengej zsirzókkal vannak ellátva ezzel megnövelve a görgők életertamát.Ajándék égszijtárcsa.Továbi kérdések telefonon.A pelletálást megtekinthető a yutubon balog bela pelletálás cim alatt.A fej meghajtható kis vagy nagy traktorral is.Ára 285000ft.

Hirdetés részletei


elektromos (380 V)
új (csomagolás sérült)
hiányos

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Béla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek