placeholder

Philips vasaló, működőképes, de kell zsinórcsere, alkatrésznek

900 HUF

2020. július 22. (szerda) 20:38

Hirdető: Secse

Cím: Kaposvár, Kaposszentjakab

Leírás

Philips típusú, gőzölős, működőképes, de zsinórcserére, kábelcserére szoruló vasaló ALKATRÉSZNEK eladó. Talpa kicsit megégett, de letisztítható. Szállítás vevő feladata. Érdeklődni: 06-30-429-1998. Ár: 900 HUF

Hirdetés részletei


Philips
gőzölős vasaló, gőzállomás
egyéb
többszínű
használt
sérült

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Secse
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek