placeholder

Pótnagyi Pótpapit Pótcsaládom keresem

2020. április 14. (kedd) 12:49

Hirdető: Monamano

Cím: Tatabánya, Újtelep

Leírás

A tévedések elkerülése végett leszögezném, hogy ebben semmiféle anyagi érdek nincsen.
Egyszerűen csak a szabadidő közös eltöltésére keresem az adott hölgyet, aki szeret csavarogni,kávézni,jókat beszélgetni és hangosan nevetni aki szomjazza a gyerekzsivajt aki szeretne az Életünk része lenni!
A dolog maximálisan komoly,nem valami rossz vicc!!!
Én bízom benne,hogy a felhívásom eljut oda ahová kell!!!
Egy olyan embert aki akár egyedül álló szívesen tartozna egy normális rendezett családhoz.
Még nem késő hogy találjak egy olyan embert aki ha nem is vér szerint de úgy szeret mit ha az övé lennénk.Találjuk meg egymást egészítsük ki egymás életét!
Ha valaki ismer a saját vagy környezetében olyan 52 -65 év körüli hölgyet,pótnagyit,pótpapit akár házaspárt aki egyedül van mert a gyermekei elfordultak tőle,vagy talán nincsenek is neki,de vágyik arra, hogy valakit szerethessen és őt is viszont szeressék,ne szerethessen és őt is viszont szeressék,ne habozzatok felhívni a figyelmét erre a posztra!

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Monamano
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek