placeholder

Processzor hűtő eladó.

10 000 HUF

2019. november 29. (péntek) 11:49

Hirdető: Olipapa

Cím: Pécs, Málom

Leírás

Eladó sorba került az Artic Cooling Freezer A30-as processzorhűtőm. Kiválóan működik, teljesen tiszta állapotban van, de garancia sajna nincs már rá . Az FX 8320-as procimat brutál módon le tudta hűteni. Kimondottan ajánlom játékokhoz, amikor komoly hűtésre van szükség.
Részletes leírását itt találod meg - https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-a30.html

Hirdetés részletei Logo


Arctic
aktív hűtő
processzor
AMD
asztali géphez
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Olipapa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek