Profi honlapok, weboldalak készítése

2022. június 9. (csütörtök) 13:55

Hirdető: weboldalszerkesztes

Cím: Budapest, XII. kerület, Kissvábhegy

Leírás

Ha egyszerűen kezelhető, mobilbarát weboldalat szeretne, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot! Felhasználóbarát, gyors, könnyen átlátható honlapokat készítünk. Üzleti weboldalaink

Mobileszközre optimalizáltak
Könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkeznek
Elegánsak és egyedi megjelenésűek
Weboldalak készítését vállaljuk rejtett költségek nélkül, a honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak! www.weboldalszerkesztes.hu

Tevékenységeink: céges weblap készítése, honlap tervezés, honlap programozás, landing page szerkesztése, WordPress weboldalak karbantartása.


Ha egyedi igénye van, kérjük írjon nekünk! info@weboldalszerkesztes.hu

Hirdetés részletei


programozás, fejlesztés, webdesign, weblapkészítés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: weboldalszerkesztes
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek