Prosis PRO L típusú Kárpittisztító Automata

6 700 000 HUF

2021. augusztus 25. (szerda) 20:53

Hirdető: Donirokft

Cím: Mezőkovácsháza

Leírás

Az üzemeltetéséhez 3 fázisú áram szükséges. Autómosók közelébe, forgalmas helyre ajánlott telepíteni.
2 éven belül megtérülő befektetés.
1 éves gép
Rendszeresen karbantartott
Nayax bankkártyás fizetési rendszerrel,
Reklám kapuval és ütközőkkel.
Jelenleg Mezőkovácsházán található
Az automata 2 funkciós (gőzkar és kárpittisztító) 300.-Ft /perc díjjal működik.Az 1 tisztításra való költség sok mindentől függ (saját/bérelt hely, cégen belül fő/mellék tevékenység, milyen messze van tőled az automata utazási költség, cég forma, stb. )
Elérhető a 60-80% haszon, bevételben pedig az átlag 400-600 ezer Ft/hó.Ehhez jól frekventált forgalmas helyre való telepítés az ajánlott, lehetőleg autómosóba vagy annak közelébe.A gép telepítéséhez nem kell semmilyen engedély. A működéshez 3 fázisú áramra és ioncserélt vízre van szükség.10-15 perc alatt kitakarítható vele egy közepesen szennyezett 5 személyes autó, így 1 teljes takarítás utána a bevétel kb 3-5 ezer Ft.
További információk a megadott számon.

Hirdetés részletei


elektromos (380 V)
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Donirokft
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek