placeholder

RÉKA elemes variálható szekrénysor

44 000 HUF

2020. szeptember 6. (vasárnap) 17:44

Hirdető: Defejo

Cím: XII. kerület, Németvölgy

Leírás

8 db variálható,megkímélt állapotú elem, azaz 4 elem felsőrésszel ( akasztós,polcos vitrines bérszekrényes) ára: 24000 ft., + 2 elem felsőrésszel (akasztós polcos) ára: 12000 ft., +2 elem felsőrész nélkül ( polcos, vitrines) ára: 8000 ft.. Alsó részek magassága 195 cm + felső részeké 65 cm.
A szétszerelésről,ill. a szállításról a vevőnek kell gondoskodnia.

Hirdetés részletei


nappali szekrénysorok
barna
forgácslap
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Defejo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek