Ragyogó választás!

35 000 000 HUF

2021. június 8. (kedd) 20:51

Hirdető: Gyöngyvér01

Cím: Nagykáta

Leírás

Eladó Nagykátán egy 2018-ban belül csinosan felújított, jó beosztású, új tetővel ellátott családi ház szépen rendezett kerttel, kocsibejáróval. A lakás napos, világos és tágas. Újak a nyílászárók, az ajtók, ablakok, redőnyök, a konvektor helyére új radiátorok és kazán lett felszerelve. Újak a vezetékek is, víz, villany. Van kamra és zár, üveges előtér, ami télen igen kedvező a szobanövények számára. Továbbá van nyílt terasz is. Riasztó be van szerelve, de jelenleg ki van kötve. Az ingatlan kiemelt helyen helyezkedik el! Kapubejárója a 31-es főútra néz, előtte rendezett járda és kertrésszel, lebetonozott autólehajtóval, ahol biztonságosan és szem előtt tudhatja autóját. A nagy kert átjárható, azaz a hátsó részénél az utca felől van egy kocsibejáró kapu is és a kertben egy garázsnak kialakítható vályog házikó. A központ pár percre van, a Penny-re és MOL benzinkútra rá lehet látni az ablakból is. A mezőgazdasági bolt mellettünk van, szemben pedig műanyagos- állateledeles üzlet van.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
csapadékvíz elvezetés
nincs
230 V (lakossági áram)
aszfaltúton
nem
2 szoba
nincs
földszint
van
nincs
790
80
3 m fölött
nem
házközponti egyedi méréssel
radiátor
gáz, elektromos
nincs
van
igen saját különálló kert
nincs
kertre néző
udvarban
beépített konyha, hűtőszekrény, mosógép, műanyag nyílászárók, redőny, sütő, szúnyogháló, biztonsági ajtó, kamerarendszer, riasztó, internet, kábel-tv, wifi
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gyöngyvér01
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek