Renault laguna 2 eladó

130 000 HUF

2021. november 13. (szombat) 09:17

Hirdető: Wiktor

Cím: Nyíregyháza, Belváros

Leírás

Eladó renault laguna 2. Kettőstömegű lenkereket kell benne cserélni.( javitási költsége kb:250 ezer forint) csak tréleren szállítható.

Hirdetés részletei


Renault
Laguna
sedan
nem
nincs
használt jármű
2001
374000
diesel
manuális
1900
107 LE/ 79 kW
igen
váltóhibás
5
5 személy
elektromos ablakemelő, elektromos külső tükör, fedélzeti számítógép, manuális klíma, kartámasz, navigációs rendszer, ABS, indításgátló, kipörgésgátló, ködlámpa, központi zár, oldallégzsák , utasoldali légzsák , vezetőoldali légzsák, fóliázás (ablak), vonóhorog
zöld
igen
nem
egyéb
szövet
nem
igen
nincs
EURO 3
nincs
2
lejárt magyar okmányok
2021
nincs
nem veterán
cég, kereskedő

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Wiktor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek