# 1333

Rendezvényhelyszín kiadó a Városliget mellett

2019. november 17. (vasárnap) 21:45

Hirdető: Dávid

Cím: Budapest, VII. kerület

Leírás

A Városliget mellett a Dózsa Görgy úton, kb 600 nm2-en kínálunk rendezvény helyszínt. A csarnok maga industrial loft stílust kapott, de a helyben tevékenykedő dekorációs partnercégünk bármilyen díszítés megvalósításában segítségükre lehet.
Érdeklődni és látogatási időpontot egyeztetni a következő elérhetőségeken lehet:
tel.: +36308839966, +36204197990.
mail.:budapestee.extra@gmail.com, capitalextra.david@gmail.com

Hirdetés részletei


egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Dávid
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek