Retro hálószoba bútor szép állapotban eladó

125 000 HUF

2021. augusztus 3. (kedd) 18:25

Hirdető: Zsuzsanna74

Cím: Tiszaföldvár

Leírás

Komplett retró hálószoba bútor eladó, megkímélt szép állapotban. Kettő ruhásszekrény, kettő éjjeliszekrény, kettő ágy (újszerű betéttel), tükrös szekrény. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Szállításban nem tudunk segíteni.

Hirdetés részletei


hálószoba bútorok
barna
tömör fa
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Zsuzsanna74
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek