S.O.S.segitseg keres!

20 000 HUF

2021. augusztus 23. (hétfő) 18:09

Hirdető: weil70

Cím: Hajdúhadház

Leírás

Segitseget szeretnek kerni Picurnak! Az utcan talaltam,ezt a kiscicat kidobva magamhoz vettem,mert megsajnaltam. Atmenetileg elelmiszerre lenne szuksege,mert pillanatnyilag anyagi nehezsegeim vannak,de hamarosan megoldodik addig kerek segitseget. Kerem aki tud ezen a kis csoppsegen segiteni barmilyen modon irjon uzenetet. Kis segitsegnek is orulnenk,mert surgos lenne. Halas koszonet erte!

Hirdetés részletei


friss/tőke
egyéb
nem
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: weil70
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek