SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁRA

9 000 HUF

2024. március 11. (hétfő) 13:41

Hirdető: exxonssd

Cím: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

Leírás

SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁRA

Minden típusú megfeketedett, foltos és szennyezett bankjegy tisztítására használt SSD kémiai oldatot árulunk. Technikusaink magasan képzettek és mindig készen állnak

tökéletesen kezeli a tisztítást.

A .S. S. D. Automatic Solution, Castro

Megoldás, Ogl Magic. Rendelkezésre áll az SSD univerzális megoldás, amellyel megtisztíthatja az összes megrongálódott bankjegyet, és visszaállíthatja eredeti formájukat.

„Gépeket is kínálunk a nagytakarítás elvégzéséhez és a termékek kiszállításához a vevők célpontjaihoz, konzultációs díj ellenében.” Technikusaink vannak olyan országokban, mint:

SPANYOLORSZÁG, INDIA, KÍNA, Thaiföld, Kambodzsa, ANGLIA, SVÉDORSZÁG, MALAJZIA, INDONÉZIA, TÖRÖKORSZÁG, OLASZORSZÁG, KANADA, ALGÉRIA, PAKISZTÁN

ÉS DUBAI.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben

Dr. Greg Lucas.
exxonssd@gmail.com
Whatsapp: +918860814171
https://www.h-ssdchemical.com/

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: exxonssd
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek