# 1194

SÜRGŐS VOLVO V70 Minden extrával fölszerelt kitűnő állapotban lévő szg évj 2000.

800 000 HUF

2019. október 25. (péntek) 13:44

Hirdető: Öcsi

Cím: Budapest, VII. kerület

Leírás

Minden extrával fölszerelt, felújított kitűnő állapotban lévő automata váltó, Volvo L V70 235 cm 4 kerékmeghajtás, első forgalomba 2001.08.31. klíma,bőr fűtött ülések,vadi új akkum. gyári felnik + 4 kitűnő gumi, vonóhorog, friss műszaki 2021.Halál eset miatt eladó, az örökösnek nincs jogsija.
Irányár: 800.000.Ft. Érdekl. egyeztetés 70/299-0-238

Hirdetés részletei


Volvo
240
kombi
használt jármű
2000
235067
benzin
automata
2435
142
igen
5
5
elektromos ablakemelő, automata klíma, manuális klíma, fűthető szélvédő, ülésfűtés, hegymenet asszisztens, cd, dab-rádió, rádió, ABS, központi zár, riasztóberendezés, utasoldali légzsák , vezetőoldali légzsák, alufelnik, összkerékmeghajtás, tetőkorlát, vonóhorog, rendszeresen karbantartott
szürke
nem
igen
fekete
részben bőr
nem
nem
nincs
EURO 4
2
érvényes magyar okmányok
2021
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Öcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek