Samsung galaxy A70 128gb dual simes

110 000 HUF

2020. február 3. (hétfő) 13:02

Hirdető: Szabrina

Cím: Körmend

Leírás

Eladnám Samsung Galaxy A70 telefonomat váltás miatt. 3 hónapos telefon gyárilag független, 128 Gb belső memória. Fóliával védve de kérésre leveszem azért van rajt hogy ne a telefon sérüljön. Teljesen hibátlan állapotú. Dobozával, gyári töltőjével, tűvel és telefontokkal együtt jár.
Minimálisan alkuképes.

Hirdetés részletei


Samsung
Galaxy A70
érintőképernyős
Android
6" felett
8 GB
128 GB
két hely
igen
vízálló
fekete
szolgáltató független
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Szabrina
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek