Sìrköves munkákat vállalok kedvező áron rövid határidővel

2021. április 10. (szombat) 20:06

Hirdető: SebokMa

Cím: Heves

Leírás

Vállalok sírkő áttakarítást, szétszedést, felújítást. Gránit illetve műkő síremlékek ideiglenes szétszedését, visszaállítását.(Például:temetkezési szertartás elökészítése céljából, új beton alap készitése miatt) Korábban bármely okból szétszedett gránit, illetve műkő síremlékek összerakását. Vállalom egy-két személyes betonalapok elkészítését,felújítását. Emlékeken található feliratok motívumok újra színezését. Munkámat gyorsan, precízen végzem, rövid határidővel. A határidő tényleges betartásra kerül 8 éves elméleti és gyakorlati tapasztalatnak köszönhetően. Érdeklödni a 0630/ 220-4665 telefonszámon lehet. Előzetes egyeztetést követően helyszíni felmérés és megbeszélés lehetséges. Munkákat elsősorban Heves, Eger, Gyöngyös környékén vállalok.

Hirdetés részletei


épületbontás, földmunka, kőműves, kéményes, kéményseprés, sírköves, műköves

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: SebokMa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek