# 1186

Sony Cyber-shot DSC-HX7V

40 000 HUF

2019. október 23. (szerda) 12:29

Hirdető: molly2

Cím: Dány

Leírás

Eladó egy Sony digitális fényképező gép ,keveset használt ,tokkal ,a hozzá való kábelekkel és egy 8 GB-os SD HC kártyával kihasználtság miatt! Kitűnő,karc mentes állapotú!16,2 Mega pixels ,10x Optikai zoom,Full HD muvie!

Hirdetés részletei


Sony
optikai zoomos kompakt fényképezőgép
állványcsatlakozó, LCD-monitor, memóriakártya hely, beállítható fehéregyensúly, beépített vaku, kézi élességállítás, mozgóképfelvétel, sorozatfényképezés, vakumódok
SD HC
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: molly2
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek