Sukorón családi ház/nyaraló eladó.

31 900 000 HUF

2020. október 30. (péntek) 16:32

Hirdető: Tóth János

Cím: Sukoró

Leírás

Eladó a Velencei tó északi partján Sukorón, 1994-ben nyaralónak épült, 2018-ban teljes felújításon átesett zártkerti lakóingatlan. A telken helyet kapott egy medence mely burkolata felújításra szorul.
A fürdőszoba és, a konyha teljes egészében megújult, a padlástéri szobák új korszerű szigetelést kaptak. A nyílászárók cseréje is megtörtént. A villamos hálózat teljes felújításon esett át.
tel:70 5797174

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
kitűnő
összkomfortos
van
van
van
nincs
ásott kút
szikkasztógödör
nincs
230 V (lakossági áram)
kavicsos úton
nem
2 szoba
nincs
földszint
van
nincs
925 m2/ 0.09 ha
37
95
3 m alatt
nincs besorolva
nem
házközponti
radiátor
gáz
nem
van
van
kertkapcsolatos
van
utcai
dél-nyugati fekvésű
utcán ingyenesen, udvarban
beépített konyha, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló, internet, kábel-tv, klíma, medence, wifi
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tóth János
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek