Suzuki Alto 1.1 GLX eladó

420 000 HUF

2020. január 18. (szombat) 16:08

Hirdető: László

Cím: Zalaegerszeg, Belváros

Leírás

Suzuki1.1 GLX klímás, első elektromos ablakemelő, jó állapotban, téli,nyári gumikkal, második tulajdonostól, 2021. márciusig érvényes műszakival eladó. Tel: +36-30-601-4784

Hirdetés részletei


Suzuki
Alto
ferdehátú
használt jármű
2005
180000
benzin
manuális
1061
46 LE/ 34 kW
igen
4
4 személy
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, manuális klíma, rádió, ABS, ESP, központi zár, utasoldali légzsák , vezetőoldali légzsák, nappali világítás, szervókormány, rendszeresen karbantartott
zöld
nem
nem
szürke
szövet
nem
igen
nincs
EURO 5
nincs
1
érvényes magyar okmányok
2021
van
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: László
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek