Szakmai Irányító

2023. szeptember 1. (péntek) 12:54

Hirdető: fuvinfo102436

Cím: Budapest, X. kerület, Újhegy

Leírás

A FUVINFO Iroda Kft. rendszeresen indítja az árufuvarozási és az autóbuszos személyszállítási tevékenység indításához jogszabályilag előírt EU érvényességű Árufuvarozó vállalkozói/szakmai irányítói alap és a 10 évente kötelezően előírt továbbképző tanfolyamait.
A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 3. melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam szükséges a 2,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű járművet vagy szerelvényt üzemben tartó árufuvarozónak és 9+1 fős autóbuszos vállalkozónak a belföldi tevékenységi engedély, illetve a közösségi engedélykiváltásához.
A következő alap és továbbképző tanfolyami kurzus szeptember végén indul.
Biztosítsa időben a tanfolyamon és a központosított hatósági vizsgán való részvételét!
Forduljon hozzánk bizalommal, érdeklődjön a részletekről!
A FUVINFO Iroda képzési engedély száma: B/2020/000042
Tel.:06 20/248-4700
kepzes@fuvinfoiroda.hu

Hirdetés részletei


oktatás, képzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: fuvinfo102436
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek