placeholder

Százhalombatta

56 900 000 HUF

2020. június 24. (szerda) 19:46

Hirdető: Kopháziné Aranka

Cím: Százhalombatta, Urbárium

Leírás

Teljesen felújított gyönyörű családi ház. Amerikai konyha , ebédlő, nappali. Nagy fürdő szoba ahol + padló fűtés is van, a cirkó mellett még villany bojler is van.A WC külön. Nagy kamra, tágas világos terek, 2 hálószoba. Melléképületek vannak, 2 autó beállására alkalmas garázs. Pince, ásott kút a locsoláshoz. Szép rendezett udvar, és kert gyümölcs fákkal. A ház szigetelt. A garázs és a kapu elektromos , távirányítóval nyílik. Nem kell kiszállni csak a garázsban.
Érdeklődni a 06 30 644 3431 telefonon lehet.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
felújított
összkomfortos
van
van
van
van
ásott kút
csapadékvíz elvezetés
nincs
230 V (lakossági áram), 400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
nem
2 szoba
nincs
földszint
nincs
nincs
683
100
120
3 m alatt
nem
kazán, cserépkályha, kandalló
radiátor, padlófűtés
gáz, fa, pellet
nem
nincs
van
kertkapcsolatos
van
utcai
garázsban
beépített konyha, főzőlap, fürdő és wc külön, mosogatógép, műanyag nyílászárók, redőny, sütő, szúnyogháló, internet, kábel-tv, wifi
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kopháziné Aranka
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek