Szegeden Csongrádi sugárúti panel lakás eladó vagy elcserélném szeg

26 500 000 HUF

2023. március 13. (hétfő) 18:39

Hirdető: Edina

Cím: Szeged

Leírás

Szegeden a Csongrádi sugárúton Vér-tónál 52 m2-es, 3 szobás felújított, 3. emeleti, jó állapotú lakás eladó. Panelprogramon átesett, külsőleg hőszigetelt, liftes, új nyílászárókkal, új erős biztonsági acél bejárati ajtóval, külön fürdőszoba és külön WC, új radiátorokkal
A lakás elcserélhető szegedi vagy hódmezővásárhelyi vagy makói, vidéki 1970-ben épült kádárkocka (sátortetős) tégla építésű magánházra is. A tömegközlekedés kiváló. Bevásárlóközpontok, gyógyszertárak, buszmegállók, iskolák, óvodák a közelben találhatóak. Ingyenes parkolási lehetőség van az utcán.
Kérem csak komoly szándékúak jelentkezzenek telefonon, üzenetekre nem válaszolok. Ingatlanközvetítők tevékenységét nem kérem, ne is keressenek.

Hirdetés részletei


lakás
panel
felújított
összkomfortos
3 szoba
2 félszoba
10
3
52
nincs
van
3 m alatt
AA
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Szúnyogháló
természetre néző
utcán ingyenesen
megegyezés szerint
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Edina
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek