Szélvédő javítás Győr és környéke

2020. június 10. (szerda) 07:20

Hirdető: Csizmazia Béla

Cím: Győr

Leírás

Kavicsot kapott, nem tudja mit tegyen?
Ragassza le a lehető legyorsabban a sérülést.
Kérjen időpontot, és beszéljük meg a szélvédőjavítás helyszínét!
Fontos, hogy a sérülés a lehető legrövidebb időn belül meg legyen javítva, mert a szennyeződés nem a barátunk. A sérülésbe került piszok erősen befolyásolja a szélvédőjavítás végeredményét. Az, hogy milyen szép lesz a szélvédőjavítás függ attól, hogy mennyi piszok került a kőfelverődésbe a javítás előtt!
A szélvédőjavítás ideje általában 30 perc. Elkapkodni nem érdemes!
A sikeresen elvégzett szélvédőjavítással már többet nem lesz problémája, mivel amennyiben a javítás alatt nem repedt el a szélvédő, utána sem fog. Mobil szélvédő javítást is vállalunk! Győrben a kiszállás ingyenes. Győr környéki kiszállásokról telefonon érdeklődjön.
https://gyor.szelvedojavitas.com

Hirdetés részletei


gépjármű javítás, szerelés, átalakítás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Csizmazia Béla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek