Szentlőrinc panellakás

19 900 000 HUF

2021. november 27. (szombat) 03:29

Hirdető: Grim László

Cím: Szentlőrinc

Leírás

Baranya megyében Szentlőrincen a Nefelejcs utcában ELADÓ egy 4 emeletes szigetelt társasház IV. emeletén egy 57m2-es, 2.5 szobás teljes körűen felújított panellakás.
A felújítás során a teljes villamos hálózat cserélve lett, továbbá a konyha-, 2 háló-, és a nappali is magas kopásálló laminált parkettával lett burkolva. A klímával felszerelt nappali megosztásra került, ennek köszönhetően mèg egy “helyiséggel” bővült az ingatlan, ahol egy kisebb háló fülke lett kialakítva.
A konyhába egyedi tervezésű konyhabútor került ami gépiesített, az ár bizonyos dolgokat tartalmaz, a többi megegyezés kérdése.
A közlekedèsi folyosón is ez az egyedi, és kiváló minőségű beépített szekrény került.

A lakás jól frekventált helyen található, közelben található több bolt, és iskola is, továbbá parkosított játszótér is.

A lépcsőház tiszta rendezett, és jó a lakóközösség.

Az ingatlan per és tehermentes.

Irányár: 19,9 MFT

Hirdetés részletei


lakás
panel
felújított
összkomfortos
2 szoba
1 félszoba
4
4
57
nincs
nincs
3 m alatt
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosogatógép, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Gépesített, Gyerekbarát, Internet, Kábel-TV, Klíma, Wifi
nincs
természetre néző
utcán ingyenesen
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Grim László
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek