Szép, Garzon lakás eladó

16 500 000 HUF

2021. szeptember 9. (csütörtök) 15:44

Hirdető: Sidóné Szilvia

Cím: Mosonmagyaróvár

Leírás

Mosonmagyaróváron,eladó egy 39nm,1szoba, konyha,fürdő,különWC-s teljesen felújított lakás.Villany+vízvezeték,új műanyag ablak + műanyag bejárati ajtó csere történt.Az ablakokokon szúnyogháló +redőny van.A fűtésről villanykazán gondoskodik, a hőleadás radiátorokon történik.Az udvaron ,egy kis tároló is tartozik a lakáshoz. A lakás berendezései szinte újak!Berendezéssel vagy anélkül eladó! Ez megbeszélés tárgyát képezi! A lakás egyedi mérőkkel felszerelt ! Közös költség 6380Ft/hó .AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Mosonmagyaróvár folyamatosan fejlődő város!Munkalehetőség van!Ausztria kb.20km-re,Szlovákia kb.25km-re van.
A lakáshoz az Üzletek( Tesco, Lidl,Aldi stb.)Buszmegálló 300-400 m-re található.
A lakás ideális pároknak, akár 1-2 kisgyermekkel is.
Telsz: 06/30 222 0594 vagy
06/30 9112354

Hirdetés részletei


lakás
tégla
felújított
összkomfortos
1 szoba
nincs
2
földszint
39
nincs
nincs
3 m fölött
nincs besorolva
kazán
elektromos
nem
Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló
közös
udvari
udvarban
azonnal
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sidóné Szilvia
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek