Szép állapotú 3 részes ülőgarnitúra

80 000 HUF

2021. június 3. (csütörtök) 21:45

Hirdető: Dudola

Cím: Gyöngyöspata

Leírás

Szép, elegáns, jó állapotban lévő, szövet kárpitozású, 3 részes ülőgarnitúra eladó. A 3-as ülő 3 funkcióval rendelkezik ( ülő, TV néző és ágy), a 2 személyes kanapé kihúzható ágyneműtartóval rendelkezik, míg a fotel relax funkcióval van.
Magasság: 110 cm, ülésmagasság: 42 cm, ülésmélység: 60 cm, szélesség: 205/145/95 cm.
A szállításban, 30 km-es körzetben tudok segíteni.

Hirdetés részletei


nappali bútor
többszínű
szövet, vászon
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Dudola
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek