Szép állapotú Kanizsa ülőgarnitúra eladó.

89 000 HUF

2020. november 24. (kedd) 14:37

Hirdető: sándor lászló

Cím: Debrecen, Tégláskert

Leírás

Elado a képen látható kanizsa ülő garnitura 3+2+1 a nagy, ágyá alakitható, a kisseb ágynemü tartós, ill egy nagy fotel ez kompletten értendő ,ahogy a képeken is jol látszik. Szakadás mentes , szép állapotban.az ár irány ár!!
Megtekinthető: Debrecen, Szepesi utca 40/A.

Hirdetés részletei


heverő
szövet, vászon
80x200
kék
igen
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: sándor lászló
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek