Sziámi cicák!

15 000 HUF

2020. június 2. (kedd) 08:53

Hirdető: Hankó György Zoltán

Cím: Békéscsaba, Belváros

Leírás

Eladó három Sziámi Kiss cica. Két hím és egy nőstény. Most négy hetesek. Tíz hetes korukban vihetők el. A cicák elenkek és már esznek. Féregtelenítve vannak. A szülők fajtisztak de nem törzskönyvesek. 5600. Békéscsaba, Széchenyi ut5. Fsz.6. alat tekinthetők meg.

Hirdetés részletei


Sziámi
barna
újszülött
hím, nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Hankó György Zoltán
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek