placeholder

Szobafestés, mázolás, gipszkarton munkák.

2020. október 24. (szombat) 19:31

Hirdető: Molnár István
Logo

Cím: Kozármisleny

Leírás

Kedvező árakkal vállalunk több tíz éves tapasztalattal Pécs és környékén, valamint megegyezés szerint országosan szobafestést, mázolást, tapétázást, továbbá gipszkarton szerelést, hőszigetelést és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos munkálatokat.

Részletekért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetés részletei Logo


szárazépítő, gipszkartonos, hő és vízszigetelés, hideg, meleg burkolás, festés, mázolás, tapétázás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Molnár István
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek