Szobalány német állás

2022. február 8. (kedd) 12:13

Hirdető: Nemetmunkateam

Cím: Budapest, XIV. kerület, Városliget

Leírás

Szállodai szobalány német munka
AJÁNLATUNK: Szállodai szobalány munka, 12,-€ bruttó (2088,-€ bruttó/hó), szállás 225,-€, ellátás 97€/hó. ELVÁRÁSOK: Takarítási gyakorlat és A2 némettudás.JELENTKEZÉS: Telefonon a +49 160 9233 4019 számon vagy e-mailben exactnemetmunka@gmail.com BŐVEBBEN az eredeti hirdetés németül: https://arbeit-personal.de/jobs/114-4-zimmermaedchen-moselgebiet/ Szobalány német munka a Mosel borvidéken. Szobalány , szálloda takarító németországi állás A2 német tudással. Órabér 12,-€ bruttó, ami havi 2.088,-€ bruttó fizetés. Munkaidő 174 óra. A szállás személyenként 250,-€, a teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora) 97,- €. A lakás-kaució 225,-€, amit 3 hónapon keresztül, 3 részletben kell fizetni (75-75-75,-€). A kaució a munkaviszony megszűnése esetén természetesen visszajár.
A szobalány feladata a vendégszobák, fürdőszobák, valamint a szobákhoz tartozó folyosó tisztán tartása, takarítása. A vendégszobák napi rendben tartása, szükség esetén törölköző cs

Hirdetés részletei Logo


szobalány
betanított, segédmunka
teljes munkaidő (8 óra)
nem
nem
2 műszak
1-3 év szakmai tapasztalat
nem
fényképes önéletrajz
Németország
havi
német
alapfokú nyelvtudás
nem szükséges
határozatlan idejű
általános iskola
nincs, nem szükséges

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Nemetmunkateam
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek