Szőlészeti szezon munka németországi szőlészetben német munka

2022. február 14. (hétfő) 16:00

Hirdető: Nemetmunkateam

Cím: XII. kerület

Leírás

Segédmunka szezon munka németországi szőlészetben német munka
AJÁNLATUNK: Mezőgazdasági tavaszi munka 2-3 hónapra német szőlészetben A2 némettudással és jogosítvánnyal. Órabér 10,45 € bruttó, munkabér 2175,-€ bruttó. Szállás külön lakásban konyhasarokkal és fürdőszobával napi 4,-€.
ELVÁRÁSOK: A1 némettudás, jó fizikai kondíció, szorgalom.
JELENTKEZÉS: Telefonon a +49 160 9233 4019 számon vagy e-mailben: exactnemetmunka@gmail.com BŐVEBBEN az eredeti hirdetés németül: https://arbeit-personal.de/jobs/hilfsarbeit-weinberg-mannheim/
Mezőgazdasági tavaszi munka 2-3 hónapra német szőlészetben A2 némettudással és jogosítvánnyal. Órabér 10,45 € bruttó, munkabér 2.175,-€ bruttó. Munkaidő heti 48 óra, heti 6 nap hétfőtől szombatig. Szállás külön lakásban konyhasarokkal és fürdőszobával napi 4,-€.
A mezőgazdasági segédmunka a németországi családi szőlészetben folyik a híres Rajna vidéken. Feladat kora tavasszal a fagyveszély elmúltával a földtakaró lebontása, talajlazítás, metszés. A szől

Hirdetés részletei Logo


egyéb
betanított, segédmunka
teljes munkaidő (8 óra)
nem
nem
1 műszak
1-3 év szakmai tapasztalat
nem
fényképes önéletrajz
Németország
havi
német
alapfokú nyelvtudás
nem szükséges
határozott idejű
nincs, nem szükséges
B

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Nemetmunkateam
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek