Szülinapra bohóc

2021. november 24. (szerda) 14:17

Hirdető: danceteo

Cím: Győr

Leírás

Cuki Bohóc - interaktív édességgel fűszerezett műsora
Cuki bohócnak azért ez a neve mert mindig van nála 3-4 kg cukor, amit a közönség köreibe kioszt. Az interaktív műsorban a gyerekek a mostani új őrületet próbálhatják ki a nyomkodós színes “Pop it-ot” . A “Pop it” hasonlít az idegnyugtató buborék pukkantó csomagolásra amit mindenki előszeretettel nyomkod. De a “Pop it” az most a legújabb divat. Mivel Csuki bohóc követi a divatot, így a legdivatosabb játékot lehet kipróbálni színpadon. Sőt nem csak kipróbálni, hanem versenyezni. Mindig 2-4-6 gyerek jöhet fel színpadra és versenygés folyik a nagyérdemű előtt. A műsor végén Cuki bohóc jó kis bulizós zenére megtáncoltatja a gyerekeket.

Hirdetés részletei


egyéni művész előadása, alkotása

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: danceteo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek