Tacsi baba végleges helyre költözne

5 HUF

2021. augusztus 12. (csütörtök) 18:30

Hirdető: Hegedűs Annamária

Cím: Nyíregyháza

Leírás

Végleges otthonába költözne 2021.06.11-én született fekete cser törpe tacskó kan kiskutya. 4 oltással, chippel rendelkezik, minőségi tápon nevelve. Rendszeres állatorvos által ellenőrzött kölyök tacskó. FELIR számmal rendelkezem, mely szintén ellenőrizhető. Ha szeretne egy vidám, egészséges, megnevettető kis gézengúzt, akkor szívesen fogadjuk a gazdijelöltet egy kávéra-üdítőre, és ismerkedésre a tacskó világba.

Hirdetés részletei


Tacskó, törpe tacskó
fekete
kis termetű
6 hónapos alatt
hím

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Hegedűs Annamária
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek