Tanácsadás díjmentesen avagy milyen pénzügyi céljai vannak?

2021. február 9. (kedd) 16:30

Hirdető: hebelgabriella

Cím: Nőtincs

Leírás

Pénzügyi szakértőként díjmentes és rugalmas szolgáltatás keretében felajánlom teljes körű segítségemet minden érdeklődőnek (elsősorban Pest megye és Nógrád megye egy része), akiknek ingatlanfinanszírozás vagy egyéb pénzügyi céljaik vannak.
Részletesen felsorolva, vegye fel velem a kapcsolatot, ha érdeklődik:
o CSOK, Falusi CSOK, CSOK hitel
o Otthonfelújítási hitel
o Babaváró kölcsön
o Bankszámla
o Hitelkártya
o Személyi kölcsön
iránt.
Ha csak azt szeretné tudni, hogy mit tudok Önnek javasolni az általam elérhető termékek közül, akkor is tanácsolom Önnek, hogy írjon egy e-mailt nekem, hiszen vannak olyan élethelyzetek, amikor érdemes körülnézni milyen lehetőségekkel is tudunk élni.
A hirdetésem elején írtam, hogy díjmentes és rugalmas a szolgáltatás. Díjmentes, mert pénzpiaci közvetítői alvállalkozóként tevékenykedek egy kereskedelmi bankkal karöltve, ezáltal a szabályok szerint csak tőle fogadhatok el bármiféle juttatást. Rugalmas, mert nem vagyok időponthoz és helyszínhez kötve.

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: hebelgabriella
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek