placeholder

Távmunkában, új életminőségjavító termékek forgalmazására munkatársakat keresünk

2020. október 14. (szerda) 17:57

Hirdető: dokikati

Cím: Budapest

Leírás


A mai élethelyzetben kiemelten fontos a biztonságos munkavégzés. Ennek legjobb módja, ha otthonról, kötetlen munkaídőben dolgozunk! Forradalmian új, kvantumtechnológiás életminőség-javító termékek hazai és határon túli forgalmazásához keresünk munkatársakat. A munka bárhol végezhető, költségtakarékos, családbarát. Nyugdíjasok, GYES-en levők, diákok is végezhetik, de lehet végezni főállásban is.
A termék kiváló és az egész piacon egyedülálló, a forgalmazás most indult. Óriási lehetőség, mely kiemelkedő jövedelmet is biztosíthat. Teljesítményarányos, jutalékos kifizetés hetente.
Használja ki az internet szabadságát! Számítógép vagy telefon segítségével a világ kinyílik!
Folyamatos mentori támogatás és képzések, hogy minél nagyobb jövedelemre tehessen szert. úgy dolgozik, hogy közben másokon segít. Nincs ennél nagyszerűbb!
Ha érdekli a lehetőség, jelezze e-mailben, és részletes információt küldök. Telefonszám megadása esetén mindenkit visszahívok!

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
ügynöki, MLM
teljes munkaidő (8 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
heti
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges
határozatlan idejű
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: dokikati
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek