Taxi Szolgáltatói Képzés

2023. szeptember 1. (péntek) 12:50

Hirdető: fuvinfo102436

Cím: Budapest, X. kerület, Újhegy

Leírás

A FUVINFO Iroda Kft. 2023. évben is folyamatosan indítja a Személytaxis és személygépkocsis személyszállító szolgáltatói alap és az 5 évente kötelező 1 napos 8 órás tovább képesítő képzést és szervezi a szakhatósági vizsgát!
Következő tanfolyami kezdés: szeptember 25.
Ne halogassa, jelentkezzen időben és biztosítsa helyét a tanfolyamon és a központosított hatósági vizsgán való részvételét!
Minden résztvevőnek a részvételi díjon belül, ingyenesen biztosítjuk a 12 órás e-titán rendszerű KRESZ és Személyszállítás szakmai ismeretek vizsgafelkészítő tréning hozzáférést!
Munkavégzéshez a sikeres vizsga után a Közlekedési Hatóságnál váltható ki az arcképes taxivezetői vagy személygépkocsis személyszállítói igazolvány!
Forduljon hozzánk bizalommal, érdeklődjön a részletekről!
A FUVINFO Iroda képzési engedély száma: B/2020/000042
Tel.:06 70/545-6313
office@fuvinfoiroda.hu

Hirdetés részletei


oktatás, képzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: fuvinfo102436
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek