Télikertek,kerítések,modulházak kivitelezése!

2021. január 30. (szombat) 21:27

Hirdető: VS-bau

Cím: Debrecen

Leírás

Új házat építene vagy csak felújítaná a régit!! Esetleg kerítést, tároló csarnokot vagy garázst szeretne?? Jó helyen jár!

Kerítések, korlátok, előtetők, pergolák, rozsdamentes szerkezetek, csarnokszerkezetek, kovácsolt jellegű szerkezetek, könnyűszerkezetes épületek, családi házak,társasházak tervezése- kivitelezése, víz-gáz-fűtés-szaniter szerelés, térkő burkolatok, télikertek készítése!

Ügyfeleink teljes elégedettségének köszönhetően 10 év garanciát vállalunk minden egyes fémszerkezetünkre és szintén 10 év garanciát minden egyéb építményünkre!

vs-bau-epites-mesterfokon.webnode.hu/

Hirdetés részletei


épületbontás, útépítés, aszfaltozás, földmunka, zsaluzás, betonozás, magas és mélyépítés, állvány szerelés, kőműves, falazás, vakolás, szárazépítő, gipszkartonos, ács, tetőfedés, hő és vízszigetelés, bádogozás, csatornázás, nyílászáró szerelés, beépítés, üvegezés, árnyékolástechnika, hideg, meleg burkolás, festés, mázolás, tapétázás, víz- és szennyvíz-szerelés, fűtés szerelés, gázszerelés, villanyszerelés, mérnök, klíma és szellőzés, okos otthon, automatizálás, épületbiztonság, riasztók, épületgépészeti szerelés, zárszerelés, lakatos, hegesztés, kertépítés,-karbantartás, fűnyírás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: VS-bau
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek