Természetes, jó minőségű vitaminok 25-90% kedvezménnyel, közvetlenül a gyártótól

2022. augusztus 27. (szombat) 11:37

Hirdető: hjozsef7

Cím: Budapest, XI. kerület

Leírás

A Pipingrock 1971 óta gyárt vitamin készítményeket, melynek során minden gyártási folyamatot saját gyárán belül felügyel. A helyes gyártási gyakorlat (GMP) és az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) által támasztott szabványok szigorú betartása és ellenőrzése garancia a kiváló minőségre. Ezért 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Ráadásul új vásárlóként 30$ feletti, de 40$ alatti rendelések esetében 5$, 40$ felett pedig 10$ azonnali kedvezményt ad a vásárlás összegéből. Ehhez csupán a BED283 kupon kódot kell használni a vásárlás során a kedvezmény mezőben megadva.
https://www.pipingrock.com/?rwcode=BED283
Saját tapasztalat, több mint 50 rendelés után, hogy általában 1-2 héten belül megérkezik a csomag, nagyon ritkán kellett 3-4 hetet várni. Eddig mindig megkaptam amit rendeltem. Mivel az USA-ból érkezik, így kell ÁFA-t fizetni, de ezt a rendeléskor kifizetjük és mivel Németországon keresztül érkezik, ahol ráragasztanak egy másik címkét.

Hirdetés részletei


vitaminok, ásványi anyagok
nő, férfi, gyerek, unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: hjozsef7
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek