Terminál kezelő

2019. szeptember 20. (péntek) 18:36

Hirdető: oferi57

Cím: Monor

Leírás

Lottóterminál kezelő munkatársat keresek monori lottózó-sörözőbe, részmunkaidőben kb.5 óra heti 4 alkalommal. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várom. Terminálkezelői vizsga megléte előny.
Jelentkezni a 0630 9540587 számon lehet.

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
részmunkaidő (4 óra)
nem
nem
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem
havi
nem szükséges
határozott idejű
általános iskola
nincs, nem szükséges

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: oferi57
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek