Tető javítás

2022. október 15. (szombat) 23:20

Hirdető: Nkepitoiparivallalkozo

Cím: Vecsés, Falu

Leírás

Tetőfelújítás, illetve szigetelése, előtető építés, tetőátrakás, beázások javítása, tető szerkezet megerősítése, kúp cserép kikenés akár a házon bel- és kültéri munkálatok(pl.:nyilászáró-ajtók csere,térkövezés) hivjon bizalommal akár hétvégén is.Rövid határ idő és garanciális munka végzés.!
Köszönöm hogy elolvasta, szép napot!

Hirdetés részletei


épületbontás, útépítés, aszfaltozás, zsaluzás, betonozás, kőműves, falazás, vakolás, ács, tetőfedés, nyílászáró szerelés, beépítés, hideg, meleg burkolás, festés, mázolás, tapétázás, kéményes, kéményseprés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Nkepitoiparivallalkozo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek