Tiszaparti üdülő horgásztanya eladó dombrádon felszerelésel, motoros csónakkal

3 900 000 HUF

2020. február 3. (hétfő) 11:47

Hirdető: Gyoki

Cím: Dombrád

Leírás

Vízparti üdülő teljes felszereléssel eladó Dombrádon, a Tisza parton. A vízhez legközelebb eső helyen, a strand területén belül. (kb.30 m) Alpesi összkomfortos faházban 3 szoba 2-2 férőhellyel,10 garnitúra ágynemű, min két váltás huzattal (minden szobában televízió) valamint, az udvaron egy padlós sátor két fő részére és az 250 nm-es bekerített udvaron napozóágy, hinta, hintaágy, kinti zuhany, szabadtéri főzőhely, és kemence található. Az udvaron külön fúrt kút házi vízművel locsoláshoz, és a mobil medencéhez, motoros fűnyíró. A földszinten berendezett konyha és hideg-melegvizes fürdőszoba, WC, automata mosógép, 2 db hűtő, egy fagyasztó.
A szabad strand és a csárda 100 m-re. Kikötő 200 m-re ahol vízi sport lehetőségek, és csónak tárolási, ill. bérleti lehetőségek vannak, komp 500 m, a város 2 km. Az üdülővel együtt eladó a műanyag építésű négyszemélyes motoros túra és horgászcsónak (melyhez nem kell vezetői engedély) szállító járművel (sójával) együtt. Bőséges halállomány a Tiszában.

Hirdetés részletei


könnyű szerkezetes
régebbi építésű
jó állapotú
komfortos
van
van
nincs
van
fúrt kút
szikkasztógödör
nincs
230 V (lakossági áram)
kavicsos úton
nincs
3 félszoba
alagsor, szuterén, 3
nincs
nincs
300 m2/ 0.03 ha
30
30
3 m alatt
nincs besorolva
egyéb
légbefúvásos
elektromos
nincs
van
kertkapcsolatos
nincs
természetre néző
udvarban
beépített konyha, fa nyílászárók, főzőlap, mosógép, szúnyogháló, biztonsági ajtó
nem
vízparti (tó, horgászparadicsom)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gyoki
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek