# 765

Tóalmási téliesített nyaraló eladó

9 900 000 HUF

2019. július 29. (hétfő) 06:20

Hirdető: langmaria1960

Cím: Tóalmás

Leírás

Tóalmáson tulajdonostól a Szent András gyógyfürdőtől és a centrumtól gyalogosan, kb. 4-8 percre található egy, téglából épült nyaraló, mely a Patak utcában található!A felépítményben található:A földszinten: hatalmas terasz.1 nagy nappali, étkező+konyha, fürdőszoba, külön WC, kicsi spejz. Az épület alatt egy kis pince található, melyben lehet tárolni fát, szenet és egyéb szükség szerint bármit. Nem ázik át, tehát mindig száraz.Az emeletre biztonságos falépcső vezet, melyben 2 kisebb hálószoba – közös erkéllyel + 1 nagyobb hálószoba, mosdó (WC), minden szoba külön nyílik egy kis előtérrel.Szobákban szőnyegpadló, a többi helyiségben linóleum található.Az ingatlan fűtése jelenleg elektromosan, sziesztával ill. megoldott a kályhával való tüzelés, kandalló is beépíthető.A kertben faház, külön udvari WC, és sok gyümölcsfa található. Két külön bejárata van (a főbejárat a Patak utcából, a másik a kertből nyílik a a Hajta patak felől. A gázcsonk az udvarban, vezetékes víz, emésztő.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
telekhatáron
nincs
van
400 V (ipari áram, 3 fázis)
földúton
1 szoba
2 félszoba
1
401 m2/ 0.04 ha
120
120
házközponti, cserépkályha, kandalló
vegyes
van
van
igen saját különálló kert
van
panoráma
udvarban
Általános felszereltség, beépített konyha, fa nyílászárók, főzőlap, fürdő és wc külön, szúnyogháló, gyerekbarát
nem
gyógyvíz közeli , fürdőhely közeli

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: langmaria1960
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek