# 740

Törött LG tv eladó (4K, UHD)!

10 000 HUF
12 000 HUF

2019. július 24. (szerda) 16:40

Hirdető: Olipapa

Cím: Pécs

Leírás

Eladó egy LG 42UB820V típusú 4K (UHD) felbontású, led tv. A tv kijelző panelja sérült/törött ez a képeken is látszik. A kijelző törésen kívül minden működőképes, alkatrésznek tökéletesen alkalmas.
A tv saját dobozában, papírjaival várja az új tulajdonosát.

Hirdetés részletei Logo


LG
LED
4k
82 - 109 cm
Smart tv, Wifi, USB
használt
sérült

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Olipapa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek